Postavke Kolačića(eng. Cookies)
Postavke Kolačića(eng. Cookies)

Ako ne prihvatite neophodne kolačiće ne možete koristiti ovu web lokaciju. 

Više o neophodnim kolačićima i kolačićima treće strane na ovom linku.

You can not accept 3rd party cookies and don't accept required cookies.
Drugi Međunarodni susret bubnjara - Sincroparty no.2

Drugi Međunarodni susret bubnjara - Sincroparty no.2

U nedjelju 7. travnja 2019. s početkom u 14:00h u klubu Bikers Beer Factory, Savska 150 u Zagrebu održat će se Drugi Međunarodni susret bubnjara - Sincroparty no.2.

S obzirom na iznimno uspješno debitantsko izdanje, ove se godine očekuje preko 400 bubnjara iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne gore i Makedonije. Svi će prisutni u prostoru Bikers Beer Factoryja moći isprobati desetak vrhunskih kompleta bubnjeva i prateće opreme, a budući da događaj ima i edukativnu notu, nekoliko svjetskih imena s ovih prostora će održati i radionice. Svoj dolazak su potvrdili Dado Marinković (Parni valjak; ex-Gibonni), Leonard Berisha (London Centre of Contemporary Music; University of West London), Branko Popović (Bubnjarski institut Beograd; Berklee College of Music), Jan Ivelić (Oliver Dragojević; ex- TBF), Marko Duvnjak (Andreas Gabalier), Klemen Markelj (Los Angeles College of Music), Marko Lazarić (HRT; Los Angeles Music Academy), Mario Klarić (The Collective School of Music New York), Milan Jejina (S.A.R.S.), Mihail Parushev (Leb i sol) i Abel Kovačević (Ritam Percussion škola sviranja bubnjeva; Jazzakademie Graz). Također, svi kupci ulaznica imat će priliku osvojiti sjajne nagrade koje su osigurali proizvođači i zastupnici glazbene opreme: Euromusic Agency/Music Centar, Euro-unit, Sennheiser, DynaVox palice, Max Drum Sticks, Imperia Case, Vincentias torbe, DusBags, R Line palice, a jedan od posjetitelja bit će nagrađen kompletom bubnjeva.

Ulaznica će koštati 30 Kn i moći će se kupiti na ulazu u Bikers Beer Factory, Savska 150, Zagreb.

Objavljeno 02.04.2019 Home, Novosti 129

Ostavite komentarOstavite odgovor na komentar

Morate biti prijavljeni kako bi mogli komentirati.